2013. április 2., kedd

Spirulina Barley - leírás

Spirulina Barley

A Spirulina Barley az édesvízi Spirulina alga és zöldárpa-kivonat kombinációjából álló, bioinformációs készítmény.


A Spirulina rendkívül gazdag növényi fehérjében, béta-karotinban, vasban, B12-vitaminban, a ritka gamma-linolénsav (GLA) esszenciá- lis zsírsavban, és további vitaminok, ásványi és tápanyagok értékes forrásaként szolgál.
A zöldárpa-kivonatot az árpa fejlődésének kezdeti szakaszában (a föld feletti 15 cm magasságig), nagy odafigyeléssel betakarított növényekből nyerik. A fiatal árpa ebben a fejlődési szakaszban képes a legtöbb hatékony anyagot magába szívni a talajból és a levegőből. Több olyan élő enzimet tartalmaz, amely elengedhetetlenül fontos a szervezet megfelelő működéséhez, valamint sav–bázis egyensúlyá- nak fenntartásához. Emellett rengeteg, a szervezet számára könnyen hasznosítható vitamin, ásványi anyag, nyomelem és aminosav meg- található benne.
A Spirulina Barley elsősorban a gyomor, a lép-hasnyálmirigy, a vékonybél, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szív, a szív- burok és a hármas melegítő energetikai pályáit harmonizálja.

A Spirulina Barley:
  • segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését
  • biztosítja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat ésmás tápanyagokat
  • csökkenti a koleszterinszintet
  • javítja a bél mikroflóráját
  • segít a fogyásban
  • előnyösen hat cukorbetegségben
  • csökkenti a daganatos és egyéb civilizációs betegségek kialakulásának veszélyét
  • felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, támogatja a bőr és a nyálkahártyákregenerációját
  • védi a bőrt a káros sugárzásoktól
  • hatékonyan alkalmazható gyulladásokban és fertőzésekben
  • megújítja a sav–bázis egyensúlyt
  • lassítja a sejtek öregedését
  • csökkenheti a magas vérnyomást
  • javítja a vérképet, támogatja a hemoglobin-termelést és a szövetek oxigénellátását
  • élénkíti a szervezetet, javítja a kondíciót

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése