Spirulina Barley
A Spirulina Barley az édesvízi Spirulina alga és zöldárpa-kivonat kombinációjából álló, bioinformációs készítmény.
A Spirulina rendkívül gazdag növényi fehérjében, béta-karotinban, vasban, B12-vitaminban, a ritka gamma-linolénsav (GLA) esszenciá- lis zsírsavban, és további vitaminok, ásványi és tápanyagok értékes forrásaként szolgál.
A zöldárpa-kivonatot az árpa fejlődésének kezdeti szakaszában (a föld feletti 15 cm magasságig), nagy odafigyeléssel betakarított növényekből nyerik. A fiatal árpa ebben a fejlődési szakaszban képes a legtöbb hatékony anyagot magába szívni a talajból és a levegőből. Több olyan élő enzimet tartalmaz, amely elengedhetetlenül fontos a szervezet megfelelő működéséhez, valamint sav–bázis egyensúlyá- nak fenntartásához. Emellett rengeteg, a szervezet számára könnyen hasznosítható vitamin, ásványi anyag, nyomelem és aminosav meg- található benne.
A Spirulina Barley elsősorban a gyomor, a lép-hasnyálmirigy, a vékonybél, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szív, a szív- burok és a hármas melegítő energetikai pályáit harmonizálja.
A Spirulina Barley:
A Spirulina Barley:
- segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését
- biztosítja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat ésmás tápanyagokat
- csökkenti a koleszterinszintet
- javítja a bél mikroflóráját
- segít a fogyásban
- előnyösen hat cukorbetegségben
- csökkenti a daganatos és egyéb civilizációs betegségek kialakulásának veszélyét
- felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, támogatja a bőr és a nyálkahártyákregenerációját
- védi a bőrt a káros sugárzásoktól
- hatékonyan alkalmazható gyulladásokban és fertőzésekben
- megújítja a sav–bázis egyensúlyt
- lassítja a sejtek öregedését
- csökkenheti a magas vérnyomást
- javítja a vérképet, támogatja a hemoglobin-termelést és a szövetek oxigénellátását
- élénkíti a szervezetet, javítja a kondíciót
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése