2013. április 2., kedd

Chlorella - leírás

Chlorella

Édesvízi algát tartalmazó, bioinformációs készítmény
A Chlorella a legszigorúbb ökológiai előírásoknak (garancia: BioQuality) megfelelően gyártott és csomagolt bioinformációs készítmény, amely ennek köszönhetően sokáig megőrzi természetesen magas tápértékét. A préselt Chlorella tabletták édesvízi Chlorellapyrenoidosa algáttartalmaznak,amelyszámos biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofill gazdag forrása. Ösztönzi az immunrendszer és javítja a belek működését, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatait. Elősegíti a sejtek regenerálódását,gyorsítja a sebgyógyulást,valaminterősíti a stresszelszembeniellenálló-képességet,és„belsődezodorként” tompítja a testszagokat.
A Chlorella első sorban a gyomor,alép-hasnyálmirigy,avastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok, valamint a hármas melegítő energetikai pályáit harmonizálja.Ameridiánok rendszerében (az EAV segítségével történő vizsgálatban használatos rendszer) a Chlorella a szerv-, a bőr-, az ízületi degenerációk, valamint az allergia energetikai pályáira hat jótékonyan.
Használata:
Magas tápértékének köszönhetően a Chlorella remekül kiegészíti a mindennapi egészséges étrendet. Alkalmazása minden redukciós diéta, esetleg vegetáriánus életmód eseténideális. A gyerekeknél előnyösen befolyásolja a megfelelő táplálkozási szokások kialakítását. Hathatós segítséget nyújthat akne, kiütések, gyulladások, ekcéma, továbbá nehezen gyógyuló felületi sebek vagy sérülések (forrázás, égés, marás stb.) gyógyításakor is.
Támogatja a hosszan tartó stressznek vagy terhelésnek kitett szervezet regene- rálódását és lábadozását. Kiválóan alkalmazható műtéti beavatkozás, illetve bármilyen sugárkezelés után. Elősegíti a szervezet méregtelenítését, és ideális készítmény azok számára, akik hosszú ideig szennyezett környezetben élnek, dolgoznak. Gátolja számos mikroba és gomba szaporodását, és alkalmazásával megelőzhető, illetve mérsékelhető a daganatos sejtek burjánzása.Hosszan tartó használata mindemellett javítja az érzelmi-lelki állapotot.

Főbb hatásai:
  • tisztítja az emésztőrendszert, elsősorban a vastagbelet, javítja a bélműkö- dést, elősegíti a normális bélmozgást, támogatja a hasznos bélmikroflóra kialakulását;
  • támogatja a szervezet természetes ellenálló-képességét;
  • megtisztítja a testet a mérgektől, a nehézfémektől és a vegyi anyagoktól;
  • jótékonyan befolyásolja a vérképzést, fokozza a fehérvérsejtek tevékenységét;
  • elősegíti a szövetek és az egész szervezet regenerálódását;
  • csökkenti a belső környezet savasságát (pH-ját);
  • mérsékli a koleszterinszintet;
  • tisztítja a vért, így kiválóan védi a májat és a vesét;
  • semlegesíti a szabad gyököket, lassítja a szervezet öregedésének folyamatát;
  • magas RNS (10%) és DNS (3%) tartalmának köszönhetően fiatalító hatású;
  • javítja a bőr minőségét és egészségét;
  • minden fontos vitamin, ásványi anyag és aminosav (beleértve az esszenciálisaminosavakat is) megtalálható benne;
  • nagy mennyiségben, 10-23%-ban tartalmaz CGF-t (Chlorella növekedésifaktor), ez egyben szakértők szerint a Chlorella leghatékonyabb összetevője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése