2013. október 8., kedd

Szervóra 7-9 óra


A harmadik időszakunk: 7-9 óra, aminek a szerve a gyomorYANG 

- felvétel, befogadás, új dolgok
- harapás, rágás, evés, ízlelés
- száj, nyál (nyelv)
- nyugalom, szilárdság
- másokról való gondoskodás (család, gyerek, gyerekek)



A gyomor felépítése
A gyomor a hasüreg felső részén elhelyezkedő izmos szerv, kívülről hashártya borítja,  nyálkahártya béleli. A nyelőcső a gyomor felső nyílásába, a gyomorszájba torkollik.

A gyomor fő feladata a fehérjék emésztése és a gyomorsav termelése.  A gyomorfalban elhelyezkedő mirigyek által termelt gyomornedv emésztőenzime (pepszin) megkezdi a lenyelt táplálék fehérjetartalmának emésztését. A gyomorsav segít elpusztítani a táplálékkal bekerülő kórokozókat, illetve biztosítja az emésztés gyomorban lezajló fázisához megfelelő savas környezetet.

Emésztés után a táplálék a gyomor perisztaltikus mozgása révén a gyomorkapun (pilorus) keresztül a nyombélbe ürül.

Hogyan segít az Energy?

Elsőként a Gynex-et ajánlom figyelembe. 

A Gynex – alkotórészei révén – elsősorban a befogadó, a hármas melegítő, a tüdő oldalága, a gyomor és a vastagbél (beleértve annak ín-izom oldalágát) energiavezetékek működését harmonizálja. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek. (Például a befogadó meridián elégtelen működése összefügg az alhasi, nőgyógyászati megbetegedésekkel, a hármas melegítőé a szervezet hőháztartásával, fül- és hallásproblémákkal, migrénnel.)

Gynex lelki eredetű hastáji problémáinkon is segít, úgy mint siránkozó kedv, szomorúság, érzelmi ingatagság, lámpaláz idegesség, akaratgyengeség, önsajnálat, túlzott aggódás, dekoncentráltság, önsajnálat, mások megsértése, nehézkes felfogás, lassabb gondolkodás, emlékezőképesség romlása.

Mit tehetsz még annak érdekében, hogy jobban működjön a gyomrod?

Egyes esetekben a Vironal és a Regalen is megoldást nyújthat. A Regalen a gyomormeridián összekötőjét erősíti a Vironal szabályozza a gyomorsavtermelést, a bélmozgást, erősíti a beleket.
Cytosan és a Cytosan inovum elsősorban a vékonybél, a vastagbél, a gyomor, a máj, az epehólyag, a lép-hasnyálmirigy energetikai pályáját, valamint a kormányzó meridiánt harmonizálja. Kiválóan alkalmazható még a ChlorellaBarley és Spirulina Barley is. 

Bővebb felvilágosítást kérj tőlünk személyesen, telefonon vagy e-mailben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése