2013. október 2., szerda

Hamarosan nálunk is kapható a Cytosan sampon



Cytosan sampon
Cytosan sampon

Kiszerelés: 200ml


A sampon használata elsősorban fejbőrproblémák esetén ajánlott, mint a korpa, ekcéma, pikkelysömör (psoriasis) vagy bőrgyulladás (dermatitis). A sampon mélytisztítással méregteleníti a fejbőrt. A sampon alkalmas a zsírosodás megszüntetésére. Ha vékony szálú a haja, abban segít azon kívül, hogy alapos tisztítást biztosít haja számára, hogy megerősíti a haj szerkezetét. 

A sampon terápiás használatra alkalmas ezért nem ajánlott a hosszú távú alkalmazása. 

Ha az Ön haja száraz és töredezett, viszont fejbőrproblémáira a Cytosan sampon a legmegfelelőbb, akkor számolnia kell azzal, hogy a hajmosás után hajápoló használatára lesz szüksége, amihez kiváló megoldást nyújt a Nutritive hajbalzsam. 
Alkalmazás: a sampont használja nedves hajra, gyengéden masszírozza be fejbőrébe, hagyja 2-3 percig hatni, majd öblítse le.
Figyelmeztetés: a világos hajat bizonyos esetekben elszínezheti, ezért érdemes átmosni a hajtípusának megfelelő másik Energy készítménnyel. 

A Cytosan sampon használatát érdemes kombinálni más Energy készítmények belsőleg történő alkalmazásával. Bőrproblémák esetén többnyire Regalen, Cytosan vagy Drags Imun javasolt. A megfelelő készítmény kiválasztásában és adagolásában személyes konzultáción tudunk segítséget nyújtani! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése