2013. szeptember 3., kedd

Szeptemberi akciók

Stimaral          5100 Ft. 30 pont
Vitamarin        3200 Ft. 19 pont
Grepofit           3200 Ft. 19 pont
Grepofit spray  2200 Ft. 13 pont
Imunosan        4200 Ft. 25 pont
Vitaflorin          2700 Ft. 16 pont
Cytovital Arctej 1200 Ft.    0pont

Az akciót kizárólag energy tagok vehetik igénybe, az akció a készlet erejéig tart!



Stimaral
Komplex gyógynövény-koncentrátum, bioinformációkkal 
Kiemelt hatásterületei: stressz, alkalmazkodás, teljesítőképesség, energia-háztartás, lelki panaszok.
Ez az élénkítő (koffeinmentes!) készítmény ösztönzi az egész szervezet, különösen az agy tevékenységét, fokozza a fizikai és szellemi energiákat. Csaknem tucatnyi különféle gyógynövényt, köztük páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatot tartalmaz. Biológiailag aktív összetevői révén mérsékli a fáradtságot, növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet. Kiválóan alkalmazható másnaposság, energiahiány esetén, vagy akkor, ha késő éjszakáig meg kell őriznünk a fittségünket.
Használata különösen akkor előnyös, ha maximális fizikai vagy szellemi teljesítményre van szükség (vizsgázás, tanulás, éjszakai autóvezetés, lövészet, tárgyalások, sport). Segít élesíteni az elmét, javítva a memóriát, a látást, a hallást és az egyéb érzékelő képességeket. Támogatja a figyelem összpontosítását, az agyműködést, és enyhíti az öregedést kísérő memóriaproblémákat. Testi és szellemi leépüléssel járó betegségek, például Parkinson-kór, valamint értelmi fogyatékosság esetén ugyancsak alkalmazható.


Vitamarin
Az Engraulis japonicus tengeri halból (japán szardella) kivont olaj, bioinformációkkal 
Kiemelt hatásterületei: szív, erek, gyulladások, immunrendszer, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, várandósság, lelki problémák.
A halolaj a telítetlen zsírsavak, valamint az A-vitamin és a D-vitaminok legfontosabb természetes forrása. Esszenciális zsírsavakra szükség van a vérnyomás és a véralvadás szabályozásához; támogatják az immunrendszer működését, elősegítik a zsírok átalakítását, védik az idegrendszert, a csontrendszert és a fogakat.
A készítmény előnyösen alkalmazható a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, vérnyomásproblémák rendezésében. Hasznos lehet továbbá csontritkulás, magas koleszterinszint esetén, jótékonyan hat nőgyógyászati betegségekre, az agyi keringés zavaraiban és depresszióban.
A halolajban lévő telítetlen zsírsavak és vitaminok különösen gyermek- és fiatalkorban fontosak, hiszen elősegítik a növekedést, a hiperaktivitás és az iskolai, tanulási problémák megoldását.


Grepofit
Grépfrútmag-kivonatot, kasvirágot (Echinacea), szudáni hibiszkuszt, orvosi zsályát és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
Kiemelt hatásterületei: fertőzés, baktériumok, vírusok, gombák, belek, erek, immunrendszer.
A szervezet kórokozók elleni védelmének erősítésére kifejlesztett, természetes antibiotikus hatású készítmény. Összetevői révén segíti a szervezet védekezőképességét vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, bélférgekkel és egyéb parazitákkal szemben.
Jótékony hatású nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, húgyúti fertőzések, nőgyógyászati gyulladások, gyomorpanaszok, hasmenés és puffadás esetén. Görcsoldásra is alkalmas. Enyhe vizelethajtó, csökkenti a koleszterinszintet. A benne lévő bioflavonoidok támogatják a keringést, hozzájárulnak az érelmeszesedés megelőzéséhez, védik a hajszálerek épségét.
Hőhullám, éjszakai izzadás esetén ugyancsak hasznos lehet. Műtét utáni szedése segíthet a fertőzések elkerülésében.


Grepofit spray
Természetes összetevők hatékony kombinációját tartalmazza: grapefruit mag kivonat, fokhagyma, propolisz, echinacea (kasvirág) és a borsmenta, melyek közül néhány már bevált a Grepofit kapszula formájában is. Erős bázishatású. Megakadályozza a baktériumok, vírusok és gombák elterjedését és szaporodását.
A streptococcusok és staphylococcusok baktériumok okozta torokgyulladásra, szájüregi és bélflóra megbetegedéseire is gyógyító hatással van. Az élesztő kivonat képes elpusztítani a Candida albicans-t. Természetes anyag, melynek hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert és hipoallergén.

Imunosan
Az Imunosan a természet leghatékonyabb anyagainak egyedülálló kombinációját tartalmazó bioinformációs készítmény, amely egészében erősíti a szervezet (specifikus és nem specifikus) védekezőképességét. Használatával megelőzhető a fertőző betegségek kialakulása, illetve segíti a fertőző betegségekből való felépülést. Felgyorsítja a lábadozás folyamatát, és segít megelőzni az újabb fertőzés kialakulását. Preventíven hat egy sor civilizációs betegség ellen, és rendkívül sokat segít a daganatos megbetegedésekkel szembeni küzdelemben. Javítja a pszichikai és fizikai kondíciót, erősíti a szervezet stresszel szembeni ellenálló-képességét, illetve pozitívan hat fáradtság esetén. Megadja a szervezetnek a szükséges életenergiát, és lassítja az öregedés folyamatát.


Vitaflorin
A Vitaflorin optimális mennyiségű, természetes vitaminnal látja el a szervezetet, tonizálja, frissíti a testet, támogatja az immunrendszer működését. Növeli a szervezet stresszel, vírusos és bakteriális betegségekkel szembeni ellenálló-képességét, és ellensúlyozza a szennyezett környezet negatív hatásait. Javítja a szellemi és a kedélyállapotot, valamint segít megelőzni a fáradtságot és a kimerültséget. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja az öregedést. Támogatja az emésztést, óvja az emésztőrendszer nyálkahártyáit, és hozzájárul a belek megfelelő állapotához. Védi a szívet és az ereket, segít megelőzni a keringési, valamint egyéb civilizációs betegségek kialakulását.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése